Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

tisdag 31 maj 2011

Fiskartorpet TT

Imorgon kl 09:30 kör vi så klart Fiskartorpet TT.




Italienskt

Idag blev det Italienskt på Station.


Grönsakslasagne med tapenade och ruccola.









Vilka kungar!

Titta va jag fick i helgen! Inga små cyklister som har skrivit sina autografer här inte! Tack kungar.



måndag 30 maj 2011

Min dag på Station!

Idag blev jag grymt glad när jag kom till Station för att äta lunch! Dom hade Chorizo till lunch hur glad blir inte jag då! Alla som känner mig vet att jag är helt såld på chorizo, och dom som uttalar chorizo med T skulle jag kunna hals hugga. Om ni kommer hem till mig så ska jag bjuda er på choripan med chimihuri.


















Min egna choripan!







söndag 29 maj 2011

Värmer!

Sitter å värmer inför tempot! Startar 13:08!







Rekord tid upp till Vidablick!

Som jag skrev i går så måste man ta skansen att köra långabacken (upp till Vidablick) när man är hemma i Rättvik, blev person bästa för mig idag, fast jag hade sjukt tunga ben, riktigt kul när man kan pressa upp tiderna.

I somras så åkte jag snabbast på 8:44:57 och idag åkte jag på 8:28:59

INFO

Längd: 2.37 km

Höjdmeter 179 m

Vet vad Bleckan har för snabbast tid! Och jag är en bra bit därifrån.

lördag 28 maj 2011

Borlänge Tour XCO

Idag var det min dag! Kändes sjukt bra idag, gjorde mitt livs bästa lopp idag, 8 min och 44 sek efter Alle som körde riktigt bra idag, tyckte det var sjukt kul att just Alle vann eftersom han är en riktigt soft lirare!

Jag körde på riktigt hårt i Backarna! Jag och Erik hade en diskussion i bussen och han tycket att jag skulle ta det lite lugnare uppför så jag kan använda min styrka senare, är nog ganska klok att göra det, men det är så svårt när det är så kul att köra för fulla muggar uppför. Men ska tänka på det. För mig handlar det mycket om känslor och inte så mycket tacktik tyvärr.

Vill tacka alla som heja på mig! vart än det stod folk så hörde jag "heja Pontus" eller "heja Pumpen" jag fattar inte att de kan vara så mycket folk som hejar på mig! Ni ska veta att det är grymt roligt och vill verkligen tacka alla! Var riktigt kul att Gunde och Jens var där.

Tråkigt att Tommy kraschade så ordentligt idag, vi hade en bra fight! Men jag ringde Tommys Pappa och allt var bra, men han fick sy lite stygn. Hoppas vi får fight snart igen.

Nu när man är hemma i Rättvik så måste man ju klämma långbacken när man är hemma! Får nog bli det i morgon innan vi åker till Borlänge.

Borlänge Tour dag 2

Nu är vi i Borlänge och ska starta om en timme! Full fart som vanligt.



















fredag 27 maj 2011

Snart Borlänge!

Sitter utanför Erik och väntar på CRT bussen som ska ta oss till Borlänge tour, får se om man kan prestera bra i dag och lördag och söndag. Ska nog gå bra.

Ny CRT Piké








torsdag 26 maj 2011

Nu händer de saker!

Så va tycker ni? Min nya blogg börjar ta ny form, den är inte klar en men det börjar närma säg! Nu kan ni kolla under fliken om mig och bilder! Där finn lite saker! Kommer snart mer.

Tackar Fabian som hjälper mig så bra.

onsdag 25 maj 2011

Trött och vildsvin!

Har kört TT med mig skälv nu! Är helt slut. TT gick faktiskt riktigt bra idag fast jag var skälv och tankarna fanns någon annan stans.

Här har ni dagens tider.

00:08:55
00:08:41
00:08:37
00:08:43
00:08:45

Totaltid 00:43:43

Nu blir det Vildsvinsbiff med brässerad sommarkål på Station.











tisdag 24 maj 2011

Fiskartorpet TT

Imorgon onsdag kör vi som vanligt Fiskartorpet TT kl 09:30.

Rekord tid!

Ja kl är nu 08:20 och jag är klar med träningen! Körde backe upp backe ner idag med Jannes, Jannes är den grymma killen som äger företaget Digaloo som tryckt mina idolkort. Efter som Jannes har ett vanligt jobb så var det träning tidigt idag, fick rekordtider nerför backen idag. Är nöjd över det fast det inte finns någon inspiration i kroppen alls. Ja ni kanske förstår att det är kärleks strul.

Jaha! Vad ska man göra nu da? Rulla i någon timme kanske!

Tider.

Upp 03:18 ner 01:04 (uppvärmning)
Upp 02:55 ner 00:58
Upp 02:56 ner 00:59
Upp 02:59 ner 00:59
Upp 03:17 ner 00:58 (totalt slut)



måndag 23 maj 2011

Grym Lunch!

Sitter nu på Station och äter en grym lunch! Det är inte bara maten som är grym här utan även personalen. Örtstekt kyckling med balsamico och melonsallad blev det för mig idag.







fredag 20 maj 2011

Grusvägsmangel!

Som ni vet så är jag så långt ifrån en grusvägsmaglare! Så nu tyckte Isak att jag måste börja kunna trycka på lite gran, så i morse så åkte jag ut på Järva fältet för att kötta av fyra stycken 15 minutare, fy va jobbigt det var. Mest jobbigt var det nog för att det finns så lite inspiration i mig just nu, form är riktigt god men vad hjälper det om man hela tiden har tankar på annat.

Så vad gjorde jag då för att kunna kötta, jo jag tänkte att jag hade en elak och arg Landström bakom mig, då har man ju inget val än att trampa fort. Fick sedan ett trevligt sms från nöjdingen Kalas Jeppe.




torsdag 19 maj 2011

onsdag 18 maj 2011

Grymma Bengt!

Bengt Luthman





Erik Lunch

Idag på station kunde jag inte undvika att tänka på Erik eftersom han älskar Grekisk mat det blev Lammfärsbiffar med grönsakscouscous och fetacremé.



tisdag 17 maj 2011

Dagens Lunch!

Har precis ätit lunch här på station! Detta var vad jag hade och välja mellan.

Fiskgryta från Lågarö med dillmajonnäs.

Högrev med ragu på puylinser och ramslök.

Broccolipaj med Kvibille och äpple.

Blev paj för mig, och den var grym kan jag lova.







söndag 15 maj 2011

Billingen och trasig pedal!

Ja de gick sjukt bra idag! Formen var super och jag låg med en grupp med bland annat Tomas Lövgren och Jesper Hjortberg, jag tog det ganska lugnt i gruppen och laddade mentalt för att göra en riktigt ordentlig stöt när det var ca tre mil kvar! men plötslig så satt inte höger foten fast! Jaha då var mitt lopp över da, pedalen trasig och jag fick cykla i snigel fart på stigarna! på grus vägar gick det helt okej med att inte kunna sitta fast. Rullade in på 3h22min och hamnade på plats 37, måste ändå vara nöjd med det med tanke på hur sakta det gick. Roligaste var att jag fick cykla med min favorit konkurrent från Team Kalas! "Jeppe"

Längtar sjukt mycket till imorgon kväll!

Godnatt på er.

Frukost!

Nu är frukosten snart klar!



lördag 14 maj 2011

Möte!

Nu är de langa möte!













Billingen!

Vi bor väl med klass i CRT.







Tävling livet!

Bjuder på lite bilder från tävlings livet! Hanna och Martin har tagit bilderna.



















onsdag 11 maj 2011

Grym mat!

Sitter på Station och har nyss ätit Biff lindström med tomatsallad. Var verkligen super gott, det är ju rödbetor i biffen, mycket nitrat där och det gillar ju vi cyklister.







tisdag 10 maj 2011

Fiskartorpet TT

Imorgon onsdag kör vi så klart Fiskartorpet TT 09:30.




Max test med Gabriella.

Igår så var jag och Gabriella ute på Bosön hos Seglarn och gjorde Max test på Gabriella. Jag hade på känn att hon skulle göra ett riktigt bra test, eftersom jag har märkt att hon har väldigt lätt för säg. Och så var såklart fallet. Kommer bli bra de här.

Skälv har jag kört BU Intervaller idag. Back upp backe ner. Man står på allt vad man har uppför och sedan direkt på en teknisk utförslöpa så fort man kan. Man ska få så låg puls nerför som de går men samtidigt ska de gå fortare och fortare.

Jag körde i Haga backen, där finns en fin DH bana.

Upp 00:03:04 Ner 00:01:05
Upp 00:03:10 Ner 00:01:07
Upp 00:03:20 Ner 00:01:04
Upp 00:03:13 Ner 00:01:02
Upp 00:03:14 Ner 00:01:01