Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

söndag 31 juli 2011

Engelbrektsturen!

Alla vet att de vara bara grusväg idag så de behöver jag inte skriva!

Ja va ska jag säga! Jag tycker de är sjukt svårt att köra sådana här grusvägs mtb lopp. Blir bara klung körning hela tiden, hur ska jag säga detta utan att de låter stödigt, men så fort man sitter på hjul så tycker jag de går för sakta men jag har inte tryck nog att dra hela klungan i det tempot jag vill hela tiden.

När vi kom in på dom stig partierna som fanns så fick jag lucka direkt men tyvärr så var stigarna alldeles för korta så klungan lyckades komma ikapp hela tiden.

Blev ganska många missförstånd i klungan i dag och jag kan nog ha varit orsak till det, vill be alla inblandade om ursäkt för det inget illa menat.

På slutet ca 1 mil kvar fick jag och Ludde en lucka men Fredrik Svärm var snart i kapp och vi bombade i lagtempo så fort vi bara kunde, Ludde var för sliten så han fick stå över drag jobbet, väl inne på mål området så förstog jag att det skulle bli spurt mellan mig och Fredrik och jag var lite nervös att han skulle ha en riktig bra spurt men sög mig fast på hans hjul och tog han.

Jag är riktigt nöjd med dagens lopp!

Bilden tagen från Erik Wickströms blogg

lördag 30 juli 2011

Vilken dag!

Idag har de varit en grym dag.

Började med att jag tog en riktigt lång frukost, sen betala jag lite räkningar. Vid tolv åkte jag och Erik ut å körde nickspåret i Ursvik, dom hade gjort om spåret till det bättre. Riktigt bra cykling var det.

Sen möte vi upp Hanna som också hade tränat lite mtb där. Vi åkte ner på Sumpan och köpte lunch och satt oss upp vid vattentornet.

Efter lunchen blev vi lite kaffe sugna och Erik blev badsugen. Så vi styrde våra fina Scott cyklar mot Huvestad strand och tog en kaffe där, och Erik och Hanna hoppa direkt i vattnet. Jag brukar vara lite skeptisk mot att bada men men jag testar väl da! Och ja de gick faktiskt bra och var riktigt skönt faktiskt.

Nu laddar vi med grill inför morgondagens tävling i Norberg.






































Som 2000 watt!

Vist ni som läser min blogg kanske inte är så trumpet intresserad som jag! Dom flesta av er kollar nog mest på cykelklipp på youtube! Detta är vad jag och brukar kolla på! Och speciellt min Pappa! Varje gång jag kommer hem så har han nya klipp att viasa.

Det den här killen spelar på slutet skulle man kunna jämföra med att trycka 2000 watt i en spurt! fast här trycker han 2000 watt i läpparna.

fredag 29 juli 2011

Flextid

Idag hade jag flextid på jobbet! Sen var jag i verkstaden så när man kommer hem så måste man så klart ta en folköl, här ju till när man jobbar som mekaniker.







torsdag 28 juli 2011

Distans i Hells!

Idag körde jag och Erik distans i Hells! Jag vet inte om de går å hitta bättre mtb cykling, de är verkligen helt fantastiskt där.

När vi kom hem så hade Hanna fixat lunch, de var grymt de:)

Nu blir de fika på Sumpan! Sen så har jag, Erik, Hanna, Stefan och Anna beställt en grilllåda med bland annat hägmörad entrecote och massa färska korvar från Tayler & Jones! Kommer bli grymt de.







onsdag 27 juli 2011

Segare en segast!

Idag så var det TT på Fiskartorpet som vanligt! Jag var segare en segast! Vet inte var det var men de var som att jag skulle kört fem timmar distans och tok väggat! ä ny tag i morgon då blir de distans med Erik i Hellas! Ska bli riktigt kul det.

I går så var jag och Erika ute och körde en LVG tur ute på Ekerö och oj va fint väder det var! Helt otroligt, kvälls pass är verkligen underskattade, inte ofta man kör sådana! Borde bli oftare tycker jag.



tisdag 26 juli 2011

Skuggan!

Idag var jag ute på mitt första hårda pass efter vilo perioden! Tröskel Intervaller var det! Drog på som vanligt, tittade på watt mätaren och jag tryckte bra med watt tyckte jag, men så titta jag på puls sen! 95% Å de var inte dåligt, brukar ligga runt 88-90 när jag kör tröskel. Förklaringen till detta är lågt blodvärde på grund av att jag inte tränat nått på en vecka.

Annars gick träningen helt okej!

Imorgon kör vi TT Fiskartorpet! Thomas Gustavsson, någon kompis till han, kanske Stizze och hoppas på Micke imorgon. Vi samlas 09:30 som vanligt.

Försökte åka ikapp skuggan idag!











måndag 25 juli 2011

Kommit igång!

Nu är jag igång med träningen efter en veckas vila! Igår blev de två timmar i lagom tempo och i morgon ska jag köra Backe upp och Backe ner!

Nu blir de Maxi och handla!

fredag 22 juli 2011

Finkväll!

Har en riktigt finkväll med Stefan!






































Promenerar!

Är ute å promenerar lite runt lötsjön!

Längtar faktiskt tillbaka till Cuba just nu! Där var livet så otroligt enkelt! Så långt ifrån stress man kan komma, man stanna alltid och pratade med folk och när jag gick till skolan så stanade jag alltid hos en gubbe och en tant å pratade lite skit på min knackiga Spanska, en dag sa jag att jag inte hade tid att å prata! Då fick jag bara svaret "vadå inte tid? Om vi inte har tid va har vi då! Eller nått åt de hållet jag förstog i alla fall va dom menade. Kom lite sent till min lektion, men de brydde säg inte läraren nått om.

Alla skulle behövt bo i ett land där inte allt finns! Utan man får ta de som för dagen, och man behöver inte ha 20 tandborstar att välja mellan.

Här kan man leka att man är i Cuba.





Denna filur var lite stel!







torsdag 21 juli 2011

Fem månader!

Idag är det exakt 5 månader som Kristoffer lämnade oss! Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och vad som hände nere på Gran Canaria! Man kanske kan tro att jag inte kommer villa åka ner igen! Men jag har redan börjat planera resan, får se hur det kommer kännas att komma ner, men jag tror det kommer gå bra.

Denna gång åker jag ner med Fabian från jobbet! När jag åkte ner sist så var det med Gabriella, vi gick igenom mycket där nere tillsammans mer än vad man ska behöva gå igenom. När vi kom hem så blev det inte som jag trodde det skulle bli! Gabriella var förbi jobbet och hämta en cykel i tisdags och de gick faktiskt bra att träffa henne! Men vist är det många känslor som revs upp igen.

Kristoffer du var en grym kille du! Jag ska vara lika grym som dig. Här har ni två bilder! Den första är sen sista bilden jag fick på Kristoffer! Kristoffer och Erik var riktigt nöjda efter som vi skulle in på Aqua Land å härja på. Andra bilden är när Kristoffer rakar benen för första gången. "jag lär nog dricka lite rom så jag känner mig lite manlig Pontus" Så sa han till mig om jag inte mins fel.

Var räd om er alla där ute på vägarna.



onsdag 20 juli 2011

Fika eller stek!

Sitter här och funderar vad jag ska göra innan jag börjar jobbet! Steka i solen eller fika på Sumpen! Vi får fundera lite undertiden ja dricker kaffe.


Sladdar i Borås

tisdag 19 juli 2011

Handlat!

Har varit å handlar nu på maxi! Hem å äta frukost! Sen blir det stek i solen tills jag börjar jobbet.

Känns lite konstigt att jag ska vila från cykeln en hel vecka nu! Är det någon mer som tar vila nu?







måndag 18 juli 2011

Tebax!

Jaha då var semestern slut! Även semestern från bloggen, nu kommer den rulla som vanligt.

Vi börjar väl veckan med en fika på Sumpan så klart.











fredag 15 juli 2011

Bra SM

Idag gick de kung för mig:) vet inte placering.



lördag 9 juli 2011

Bra utsikt!

Ja Isak tvättar cykeln och jag softar i solstolen, och utsikten kan inte bli bättre.







torsdag 7 juli 2011

Mörksuggan!

Idag så var det genomkörning av Mörksuggebanan! Vi var ett riktigt fint gäng som körde! Lars, Isak, Peter och Johan.

När vi gled in i i start backen så var det tydligen fullgas från början! Peter gick upp och skruvade upp tempot (fick betala senare) Lars svarade direkt. Vi andra tog det lite lugnare och sparade på krafterna.

Väl på grusvägarna så hade vi ett fint tempo! Jag vet inte vad jag höll på med men jag var riktigt trött i benen men de konstiga var att jag körde katastrof dåligt i skogen. Men efter ca 1,30 så vakanade jag och fick till ett bra flyt. Vid Dalhalla så hittade Peter väggen och vi andra gasade vidare. Jag testade benen i några backar och det blev bara bättre och bättre.

Innan springkällaren så fick Landis upp ett riktigt bra tempo och jag gav mig inte och lyckades bita mig fast på hans hjul.

Inana dom två sandbackarna så gjorde Lars en riktig fuling och frågade Landis om han hade lite vatten! Ja vist säger han glatt! Lars dricker lite granna och sen stöter han med Landis flaska på cykeln, jag försöker gå med lyckas följa hela första backen och en biten in i den sista men sen var de för mycket syra i benen. Landis kommer ikapp mig och vi kör lugnt på stigarna, men sen kommer vi ut på en långa raksträcka och då smäller Landis in några fina växlar och så går de som bara den, jag lyckas bita mig fast, kollar GPSn och vi ligger en bit över 40 km/h och matar. Får tyvärr släppa precis innan backen ner till bäverlandet.

Vi fick ett riktigt bra pass och åkte in på tiden 2:46!

Roligt att träna med trevliga cyklister som inte gnäller.

Vi tog en fin fika så klart sedan.




onsdag 6 juli 2011

Semester från bloggen!

Just nu har jag även lite semester från bloggen!

Men jag har det sjukt bra uppe här i Dalarna. Cyklat och vilar!

Idag körde jag, Mange och Nisse träningstävling på lungnet. Fort gick det.









lördag 2 juli 2011

Dubbel da!

Är i Eksjö och kör en dubbelfika!






fredag 1 juli 2011

På väg!

Nu är vi på väg ner till Eksjö! Hoppas på hyfsat pigga ben.

Kolla detta, man blir ju bara gladare och gladare.