Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

onsdag 23 maj 2012

Fin TT på Lugnet!

Idag blev det ett riktigt fint TT pass! inte så många med men men bra kamp! Johan, Jag och Mackan matade på bra, Nilsson var min coch idag, vem vet Isak kanske får sparken nu. Riktigt roligt var det. Efter TTn så träffade vi två snabbingar till! Dom hade mest tränat dödstropp och annat spektakulära saker, Uffe hade tyvärr vurpat lite idag.

David och August matade fina 30 sekundare.


tisdag 22 maj 2012

Så fint i Falun!

Det är verkligen grymt att bo här uppe i Falun! Nu har Biffen fixat en grym middag år mig.

söndag 20 maj 2012

Hittat tillbaka!

Sen jag kom hem från Gran Canaria så har det inte gått nå bra alls å cykla för mig, bara trött å seg. Har inte haft direkt någon glädje i cykling tycker jag.

Men idag så tror jag det vände, jag, Bleckan, Jeppe, Peter, Mang och Nisse var ute på ett riktigt fint distanspass, tyvärr fick Peter två punkor och Jeppe tre, måste varit ett rekord i punkor. Men ändå var det riktigt fint, blev lite fina attacker å lite lagtempo körning.

På kvällen kom alla utom Jeppe fast plus Isabel hem till Bleckan på grillning. Riktigt trevligt var det.

Världens bästa bakhjuls åkare!

måndag 14 maj 2012

Två mäktiga män!

Idag på jobbet så kom först Jone Steen in, Jone har nu blivit min personliga mekaniker, han hämta hjul, cykel å annat fint från CRT bussen, och så fixade han till mina nya LVG hjul så dom går fin fint imorgon.

Sen lite senare som kom även Adam Steen in, han var inte långt efter med att fixa hjul han med. Så han slet tag i Isaks tub hjul å limmade dom. Stort tack till bröderna Steen.

torsdag 10 maj 2012

Bra eller dålig!

Igår så körde vi träningstävling, ja vad ska jag säga? Vet inte om jag vara bra eller dålig! Mest dålig tror jag. Benen kändes helt okej faktiskt och även flåset så, ändå kändes det inte bra! När vi kom in på dom tekniska rötterna så åkte jag som jag aldrig suttit på MTB förut och bara halkade runt. Ärligt talat så kändes det riktig tråkigt. Hoppas det blir bättre.

Efter träningstävlingen så åkte jag å Darvell en fin extra sväng.

Vi var i alla fall ett helt gäng igår, Nilsson, Darvell, Martin, Fredrik, Marcus, Tompa och sen en hel hög med downhill cyklister. Sist men inte mins så var Falun största talang Jone där, skulle vara så kul ifall han skärpte till sig å började träna.


tisdag 8 maj 2012

Träningstävling på Jungfruberget!

Jag sker fel i går! träningstävlingen är på Jungfruberget kl 18:00 i morgon onsdag.

måndag 7 maj 2012

Första passet i Falun!

Idag hade snabbingen och kungen Martin äran att få ta första passet med mig här i Falun. Än så länge har jag inte flyttat hit på riktigt, bor denna vecka hos Bleckan. Budade på en lägenhet, men tyvärr så fick jag inte den, har några andra på g.

Jag å Martin var å tränade teknik uppe på Lungnet idag efter jobbet! Helt sjukt va bra det var. Blir teknik träning varje måndag för mig.

Men nu till det viktiga! På Onsdag kör vi Pumpens TT (träningstävling) uppe på Lungnet kl 18:00 vid Hästskon. Kommer bli grymt.

söndag 6 maj 2012

Resultat Hökenås Racet 2012

Steker innan start!

Igår var set ju en flopp för mig! Vi hoppas på flipp idag:)

Just nu steker vi innan start.

fredag 4 maj 2012

Testkört banan!

Idag testkörde vi banan här nere i Hjo! Kan väll inte direkt säga att jag hade några super ben, hoppas på mer fart imorgon.

Martin tog några fina bilder han.

torsdag 3 maj 2012

Sugge banan och rätt okej MTB

Körde genom delar av Mörksugge banan idag! Riktig torr och fin!

Fått ihop helgens vrålåk nu! Helt okej...

onsdag 2 maj 2012

Fin träningstävling!

Idag körde jag, Kajsa och Mattsson TT IK Jarl. Hade planerat att köra en bit på 2010 års SM bana, men tyvärr var det barnorientering där! Mats Edvardsson föreslog att vi skulle köra den så kallade pulkabacken, vi fick till en riktigt fin och jobbig bana. Starten gick å jag ville kötta det jag hade direkt bara för att bli van vansinnes starterna som det alltid blir på XCO tävlingar.

Kände mig helt okej faktiskt, men finns ända mer att plocka fram. Kajsa kände sig lite hängig och på sista varvet vänta hon in mig och hängde med en bit! Lyckades bli av med henne i alla fall. Mattsson är sol vanligt rutinerad och plockade på varje varv och var inte långt efter. Tyvärr så räknade jag fel på ett varv så Mattsson fick inte det helt rättvist.

När vi var klara träffa vi Olle Viklund, en Rättvikare som inte cyklat länge. Han hade piskat intervaller upp till Vidablick och klämt till med en grym tid! 7:46. Jag blev så klart inspirerad och körde skälv en upp med, tyvärr fick jag en ganska dålig tid! 8:46.

Dagens varv tider blev.

00:04:02

00:04:32

00:04:35

00:04:42

00:04:20

Imorgon blir det distans.

Träningstävling

Idag kör vi träningstävling vid IK Jarl Rättvik kl 18:00.

Hmm vilken cykel ska man välja da?