Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

lördag 19 januari 2013

Skidåkning och Velodrom besök!

På torsdagskvällen så titta Isak förbi helt oförberett. Isak stannade på middag och bestämde sig för att stanna kvar, blev så klart en pilsner och så kolla vi på lite Bruce klipp på teven med syrran och Biffen. Blev en riktigt trevlig kväll, gillar verkligen den spontaniteten. Allt blir ju lite roligare och man gör så.

På fredagen åkte vi lite skidor i kylan. Efter skidåkningen så gick vi på Focus å tog en räkmacka och en semla! Gubbig värre.

Sen gick vi förbi velodromen och där var Motalas superlag och köttade. Landström höll i taktpinnen och skötte det galant. Den alltid lika glada Jeppe 77 höll så klart låda.

Efter detta gick vi förbi Patrik på Arenan å snacka lite skit.

Idag blir det fyror uppe på Actic! Redan nervös.









tisdag 15 januari 2013

Träning och Lunch!

Idag körde jag och Mange styrketräning igen. Idag var det sjukt jobbigt! Mage rygg idag inte lika kul som ben, men men de måste göras.

Det som är roligt är att jag och Mange kör tillsammans varje Tis och Tors.

Stort tack för att vi får träna på Actic.

söndag 13 januari 2013

Träningshelg med Mange!

Helgen har varit väldigt späckad men kul! På fredagskvällen var jag och Jeppe på Bishops å tog en bit mat och en fintysk.

Hela lördagen ägnades åt att snickra på mitt nya kontor, min snälla pappa å mamma plus hunden Fanny var med och hjälpte till. Stort tack.

Vid fyra tiden var det dags för lördagens stora smärta! Jag gick till Darvell för att köra årets första fyror! Långt ifrån den watten jag brukar ligga på men tog ut mig så Mange fick sig ett gott skratt i alla fall. Efter det då gick jag hem och fortsatt att måla! Lars kom förbi mig och lagade mat, de var grymt det. Sen såg vi på en film.

Idag så började dagen med målning i garderoben. Det var meningen att jag och Mange skulle köra distans men eftersom det var så kallt så kom vi på att köra sex stycken åttor istället. Gick ganska bra.

Nu ska jag och Biffen ut å gå en sväng.







fredag 11 januari 2013

Gym och snickare på besök!

Igår så körde jag och Mange benstyrka uppe på Actic! Både jag och Mange tycker att benstyrka är rätt kul! Roligaste är att vi är väldigt jämna på styrkan.

På eftermiddagen igår så kom snickarn och inte vilken snickare som helst utan herr Jesper Larsson!











söndag 6 januari 2013

Trött efter distans med Mange!

Idag är det söndag och då är det distans som ska matas! Från början var det jag, Darvell och Martin som skulle ut å köra! Men tyvärr så slängde Martin in handduken på grund av lite halsont.

Jag och Magnus körde runt Run plus en vända förbi Borlänge och Melsta parken. Jag kände mig hyfsad pigg i flåset men benen var riktigt sega efter all skidåkning.

Sista timmen så hitta jag den klassiska väggen som kan dyka upp precis när man minst anar det.
Men Mange är en bra kamrat och gick upp å drog i ett bra och jämt tempo.

När jag kom hem så hade Karin åkt hem till Halland och det kändes tomt här på Ornäsgatan.

Nu ska jag ta och äta lite granna.